За съжаление обаче си тръгна само с 5 хил.лева  Младата

...
За съжаление обаче си тръгна само с 5 хил.лева  Младата
Коментари Харесай

Това момиче изуми България в Стани богат

За страдание обаче си потегли единствено с 5 хил.лева 

Младата Надежда Макавеева изуми България и Михаил Билалов със знанията си в " Стани богат ", с помощта на които и завоюва доста пари. Усмихнатото момиче направи невероятна игра и стигна до въпросите за доста съществени суми. При представянето й първоначално водещият Михаил Билалов сподели, че нейният живот е музика. А когато не пее, работи в интернационална компания за клинични изследвания.

Любопитното е, че тя получи помощ не от единия, а от двамата си родители – татко си Николай и майка си Екатерина. Участничката мина с лекост през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лв..

След това инерцията и я преведе без потребление на жокер при още три от питанията.

" Колко на брой са млечните зъби при хората? ", бе № 6, а вероятните отговори бяха 16, 24, 20 и 22. Надежда призна, че се чуди сред 16 и 20, преброи ги опипвайки ги с език и избра 20, което се оказа правилно.

" В кой сериал основната героиня се споделя Единадесет? ", я попита по-късно Билалов. Тя незабавно уточни верният " Странни неща " в конкуренцията на " Малкълм ", " Теория за огромния гърмеж " и " Игра на тронове ".

Въпросът за 2000 лв. бе: " Част от територията на коя балканска страна са островите Брач, Крък и Корчула? – Сърбия, Словения, Хърватия или Черна гора. Тук Надежда уточни, че Сърбия няма изход на море и разкри, че е ходила в Хърватия и Черна гора. Накрая се спря на Хърватия, защото е известна с многото си острови, и още веднъж това се оказа печелившият избор.

Следващото запитване бе първото, което я затрудни: " На кой ден в Италия имат вяра, че яхналата метла бабичка Бефана раздава дарове на послушните деца? – Коледа, Богоявление, Великден или Благовещение. "

Макавеева поразсъждава и призна, че постоянно поддържа връзка с италианци, само че не знае тъкмо кой е отговорът. За това реши да прибегне до първия си жокер – " Обади се на другар ", позвънявайки на майка си Екатерина, която незабавно й сподели, че правилният отговор е Богоявление и по този начин участничката продължи напред в играта.

В този миг реши да заключи 5000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: " Кой град се загатва в именитата ария " Let The Sunshine in " от мюзикъла " Коса "? – Москва, Манчестър, Вавилон или Рим. " Надежда показа, че знае песента, а филмът е за протеста против войната във Виетнам. Тя се насочи към Вавилон, само че защото става дума за въпрос за сигурна сума, реши, че е по-добре да прибегне до нов жокер, викайки до себе си своя татко Николай, който бе в публиката. Той изрично я насочи към Манчестър и по този начин фамилното трио стигна с общи старания до сигурни 5000 лв..

Въпросът за 10 000 лв. бе състезателен, само че и тук тя сподели познания. " Коя страна в никакъв случай не е била хазаин на Гран При във Формула 1? ", я попита Билалов. Даде варианти за избор сред Азербайджан, Русия, Унгария и Дания. Макавеева се зарадва, защото неотдавна изненадала татко си с билети за автомобилното съревнование и тогава се поинтересувала от този спорт. Разбрала, че в Азербайджан и Унгария стартове е имало. Тъй като не знаеше кой от другите два може да е правилният отговор изиска последния си жокер – „ 50:50 “, след който на монитора останаха Азербайджан и Дания. Тя уточни Дания и по този начин стигна до въпрос за 20 000 лв..

" Кои организми оцеляват в открития космос и даже дават поколение след завръщането си на Земята в опит от 2007 година? – Кърлежи, Бавноходки, Морски таралежи или Опашати чехълчета ", бе питането.

Участничката поразсъждава, показвайки солидни познания в биологията. " Аз съм пристигнала да играя повече в сравнение с да печеля. И съгласно мен повече бих съжалявала, в случай че не пожертвам в този момент, а не бих съжалявала, в случай че пожертвам, сгреша и си потегли с едно доста положително показване. Аз съм подобен човек, а също съм и късметлия. Ще отбелязвам опашати чехълчета ", сподели тя, само че Билалов я разочарова, че правилно тук е " бавноходки ". Така младото момиче си потегли с 5000 лв. и даде обещание, че ще заведе майка си и татко си на отмора с парите.

Източник: show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР